Sofralarınıza Nasıl Gelir?

Doğanay Tablacı Şalgam, mor havuç ve şalgam turpunun su ve tuz eklenerek bulgur ile mayalanmasından oluşur. Doğanay Şalgam’ın efsane lezzetine kavuşmak kolay değil, özen ister. Tam 35 gün boyunca süren mayalanma dost bakteriler sayesinde gerçekleşir. Doğal ve sağlıklı bir içecek olan Doğanay Şalgam yemeklerin yanında çok iyi gider.

Acılı-Acısız Tablacı Şalgam

Enerji ve besin öğeleri (100ml)
Enerji (kj/kcal)
18 kj/4kcal
Yağ (g)
<0,5
Doymuş Yağ (g)
<0,1
Karbonhidrat (g)
<0,8
Şeker (g)
<0,5
Protein (g)
<0,5
Tuz (g)
1,5

Ürün Adı
Ambalaj Cinsi Hacmi
Koli İçi Adet
Raf Ömrü
Palet
Üzeri
Koli Adedi
Ürün Barkodu
Koli Barkodu

Şalgam’ın Yararları

  • A - B - C Grubu
    Vitaminler İçerir.
  • Doğal Antioksidan
    Kaynağıdır.
  • Potasyum Kaynağıdır.

Diğer Ürünler

300ml pet şişe

Acılı Tablacı Şalgam

300ml pet şişe

Acısız Tablacı Şalgam

1L pet şişe

Acısız Tablacı Şalgam

2L pet şişe

Acılı Tablacı Şalgam